Gaarsmand IT

Gaarsmand IT :: Andre services

Andre services fra Gaarsmand IT

Gaarsmand IT driver, udover at være en full-service php og mysql konsulentvirksomhed, også en række hjemmesider med forskellige bi-erhverv, herunder annoncering, katalogservice og andre webportaler. Hvis du er interesseret i at samarbejde med Gaarsmand IT, eller annoncere på en af portalerne, er du velkommen til at henvende dig via vores kontaktformular, eller direkte fra en af portalerne.

Herunder er en liste med Gaarsmand IT's portaler:

 

I-Danmark.dk TM

I-Danmark.dk - en webportal der løbende udbygges med informationer om noget i Danmark. Brugere skal i fremtiden kunne reklamere for virksomheder, foreninger, offentlige institutioner og arrangementer mv. som findes i lokale områder i Danmark.

rss.i-Danmark.dkTM

rss.i-Danmark.dk - en webportal med oversigt over nyheder distribueret via rss-feeds. Søg efter nyheder, lav din personlige RSS oversigt udfra det du gerne vil følge med i. Sæt det op personligt. Få nyhederne først i din indbakke eller din RSS-reader og kun dem du er interesseret i.

Fuglemarked.dk TM

Fuglemarked.dk - en webportal om fugle: information om fugle, annoncering af fuglemarkeder i Danmark, fuglehandlere der ønsker at annoncere med køb og salgsannoncer for fugle, primært papegøjefugle og andre volierefugle. Denne henvender sig primært til erhvervsdrivende, men er også mulig at bruge for private.

SugarCRM.dk

SugarCRM.dk - er dedikeret til sugarcrm, som er et 100% webbaseret open source CRM system, som kan bruges af både store og små virksomheder til at holde styr på kunder og potentielle kunder.

incl.dkTM

incl.dk - ny webportal med nyheder fra Danmark kategoriseret efter indhold. Tilmelding af egne RSS feed er muligt til opbygning af en uafhængig nyhedsportal med alt nyt fra Danmark - blogs, nyheder, avisartikler, køb & salg artikler, debatfora osv.

AstronomyObserver.comTM

AstronomyObserver.com - Astronomi nyheder fra hele verden: NASA, ESA, artikler m.v.. En samling af de vigtigste astronomiske nyheder fra hele verden. Sitet er på engelsk.

RejseTrend.dkTM

RejseTrend.dk - Danske rejse nyheder. Find billige rejser, afbudsrejser, nyheder om rejsemål, rejselitteratur og meget mere på RejseTrend.dk. RejseTrend.dk indsamler nyheder fra en række kendte rejsebureauer og rejseportaler, så du kan være opdateret et sted.